Kokeile ilmaiseksiUudet innovaatiotVaraa demo
Uutiset

 

22.02.2012

PlanMill on julkaissut uuden PlanMill 14.3; tutustu nyt - Google -kirjautuminen & Single Sign-On (SSO)

PlanMillin käyttäjäkunta kasvaa voimakkaasti - päivittäin jo yli 10,000 käyttäjää 25+ maassa! 

PlanMill versio 14.3 sisältää mm. tuen Google -pohjaiselle sisäänkirjautumiselle, monipuolisemmat hakuominaisuudet, suorituskykyoptimointeja, korjauksia sekä lukuisia pieniä parannuksia (julkaistu 22.2.2012)Wiki - Tools - Export to PDF 

1. Yleisiä muutoksia


1.1 Käyttöliittymäparannuksia 
 

Painikkeet  - Lisätty tuki näyttää vähemmän tärkeät työkalupainikkeet käyttöliittymässä vaaleamman harmaana (esim. Peruuta -toiminto)

Kuva 1. Uusi Peruuta-painike

1.2 Kontaktit ja Käyttäjät (Contacts & Users)
 

Uusi aikaväli suodatin  - Kontaktit ja käyttäjät -listanäkymiin on lisätty uusi suodatin, josta voi suodattaa haluamansa kontaktit annetulla päivämäärävälillä. Vaihtoehtoina on valita kontaktit luonti-, muokkaus tai passivointipäivän mukaan

Kuva 2. Uusi Aikaväli-suodatin

1.3 Taloushallinto & myyntilaskujen luonti (Finances)

 • Alustavat laskut / tuntiraporttien tila- Alustavan laskun luonti muuttaa automaattisesti laskuun liittyvät tuntikirjaukset tilasta "Raportoitu" tilaan "Accepted".
   
 • Laskujen vahvistaminen - Jos käyttäjä yrittää vahvistaa laskua, jossa eräpäivä on jo ohitettu, hän saa virheilmoituksen "Yhtä tai useampaa laskua ei voi vahvistaa, koska eräpäivä on menneisyydessä. Ole hyvä ja muuta alustavan laskun laskun päivämäärää tai maksuehtoa, jotta eräpäivä päivittyy".

  PlanMill E-invoice on maksullinen lisäpalvelu! Sen voi hankkia osaksi PlanMill CRM, PROJECT, PSA tai ERP-pakettia. Lisätietoja: sales@planmill.com

1.4 PlanMill E-invoice Sender (Verkkolaskutus)

 • E-invoice Sender & laskujen liitteiden välittyminen - Kaikki laskuun liittyvät liitteet voidaan yhdistää yhdeksi PDF:ksi, jos yrityksellänne on paljon sellaisia asiakkaita, joilla vastaanottava operaattori ei voi vastaanottaa erillisiä laskun liitteitä tai linkkejä liitteisiin, eikä vastaanottaja siis saa liitteitä lainkaan.

  Tämä muutos vaikuttaa asiakkaisiin, joiden PlanMill verkkolaskutustoiminnot eli PlanMill E-Invoice Sender käyttää Baswarea. Toiminto edellyttää erillistä aktivointia, pääkäyttäjät voivat tarvittaessa pyytää aktivointia support@planmill.com 

  Huomio
  : PlanMill E-invoice Sender on maksullinen lisäpalvelu uusille verkkolaskuasiakkaille. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä sales@planmill.com

1.5 Mittarit & raportit (Indicators & reports)

 • Kaikilla Laskutuserä-raporteilla on uusittu tila-suodatin - Lisätty "Kaikki (1,2,3,4)" arvo laskutuserän tila-suodattimeen listanäkymissä ja raporteilla. Parantaa käytettävyyttä koska käyttäjä voi helposti jättää huomioimatta "hylätty" -tilassa olevat laskutuserät.
   
 • Tuntikirjaukset kuukausittain henkilön mukaan -raportilla uusi suodatin arvo - Lisätty uusi suodatin arvo "Kiinteä + Aikaveloitteinen" tehtävän tyyppi-suodattimeen. Uusi suodatinarvo summaa kaikki laskutettaville tehtäville raportoidut tuntikirjaukset.
   
 • Omat avoimet tarjoukset (Indikaattorit/Omat listat) - Näyttää kaikki omat ja avoimena olevat tarjoukset, jotka ovat voimassa tai myöhässä enintään 90 päivää. Tieto pohjautuu Tarjottu -tilaan Myyntitilaus -moduulissa.
   
 • Kaikki avoimet tarjoukset (Indikaattorit/Myynti) - Näyttää kaikki avoimet tarjoukset, jotka ovat voimassa tai myöhässä enintään 90 päivää. Tieto pohjautuu Tarjottu -tilaan Myyntitilaus -moduulissa. 


1.6 Haku

Yleinen haku & haku listanäkymistä - Lisätty tuki tekstihauille sekä yleiseen hakuun (käyttöliittymän yläkulmassa) ja listanäkymien hakuun, sekä selkiytetty hakutulosten ulkoasua.


Kuva 3. Yleinen haku & haku listanäkymis

1.7 Tekninen alusta

 • Optimointeja - Listanäkymät ja haut toimivat nyt nopeammin optimointien ansioista
   

1.8 Käyttäjät voivat nyt kirjautua sisään sähköpostiosoitteellaan  

Käyttäjät voivat nyt kirjautua sisään PlanMilliin antamalla joko käyttäjätunnuksensa tai sähköpostiosoitteensa käyttäjätunnuskenttäään kirjautumissivulla. Toiminnallisuus on käytettävissä kun käytetään PlanMillin peruskirjautumista tai tunnistautumista Googlen avulla. 

1.9 Google -kirjautuminen & Single Sign-On (SSO)  

Sisäänkirjautuminen Googlen avulla on nyt saatavilla PlanMill Cloud asiakkaille. Jos olet kirjautunut sisään Gmail- tai Google Apps -sähköpostilla Googlen palveluihin, voit suoraan kirjautua myös PlanMilliin valitsemalla sisäänkirjautumissivulla "Sign in with Google". 

Google -kirjautuminen on mahdollista ottaa käyttöön olemassa olevissa PlanMill Cloud -ympäristöissä, jos Google -kirjautuminen on aktivoitu kyseiseen PlanMill ympäristöön ja käyttäjän käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite on sama kuin Googlen palveluihin kirjautuessa.

Google -kirjautuminen tarjoaa helpon tavan saavuttaa kertakirjautuminen eli Single Sign - On, jos Googlen palvelut ovat jo yrityksessä käytössä. Kirjaudut vain kerran ja sallit ensimmäisellä kerralla PlanMillin käyttää Google-tilisi kirjautumista ja sinun ei tarvitse enää syöttää käyttäjätunnusta ja salasanaa uudestaan.

Google Login -palvelun aktivointi. Pyydä Google -kirjautumisen aktivointi yrityksesi PlanMilliin osoitteesta sales@planmill.comAktivoinnista veloitetaan 150 € + ALV.

Kuinka kirjaudutaan PlanMilliin käyttäen Google -kirjautumista

1. Klikkaa painiketta sisäänkirjautumissivulla (Sign in with Google)

2. Jos käyttäjätunnus tai käyttäjän sähköpostiosoite on sama kuin Googln sähköpostiosoite eli käyttäjätunnus, sisäänkirjautuminen kysyy haluaako käyttäjä sallia kirjautumisen PlanMilliin.

3. Vastaa "Anna käyttölupa". Kun käyttäjä on kerran kirjautunut onnistuneesti Google-tilillään PlanMilliin, häneltä ei kysytä lupaa enää uudestaan vaan hänet ohjataan suoraan sisään PlanMilliin. 

Huomio: Jos käyttäjä ei ole vielä krijautunut Google-tililleen, hänelle näytetään Googlen kirjautumissivu PlanMillin kirjautumissivun jälkeen ja ohjataan Googleen kirjautumisen jälkeen suoraan sisään PlanMilliin.

Kuva 4. Google log-in

3. Saatavuus

 

 • PlanMill Cloud asiakkaat: 22.02.2012
 • PlanMill On-Premise asiakkaat: 1.03.2012


Pidä yhteyttä!

Ilmainen koekäyttö 30-päiväksi  |  Ota yhteyttä  |  Anna palautetta, uusia ideoita ja äänestä  |  
Seuraa meitä Facebook - LinkedIn - Twitter

« Takaisin listaan